Camping de Parel is eindelijk verkocht

Geschreven door Achraf Chraibi

Sinds vele jaren staat Camping de Parel te koop, echter was dit geen actieve verkoop. Sinds het begin van dit jaar is de verkoop snel gegaan en is de verkoop ondergebracht bij een makelaar. Er zijn de afgelopen maanden een groot aantal belangstellende te woord gestaan, maar vaak om financiële redenen had dit geen vervolg.

 Drie maanden geleden heeft een belangstellende zich gemeld, waarna de eigenaren meerdere gesprekken mee hebben gevoerd. Dit heeft twee maanden geleden geresulteerd in het ondertekenen van een voorlopig koopcontract waarin onder andere een waarborgsom is opgenomen.

De betreffende waarborgsom is ondertussen voldaan, en is er een contract met garantie voor de volledige koopsom getekend. Dit wil zeggen dat de camping is verkocht met ingang van 1 november 2020.

Er worden na 1 november dan ook geen nieuwe contacten meer worden afgesloten voor het seizoen van 2021.De gehele camping zal verbouwd gaan worden, waarna er weer gasten welkom zullen zijn.Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?