Perfect Eyelash Summer Festival

Geschreven door Redactie

Perfect Eyelash in Harderwijk heeft de zomer afgesloten met het Perfect Eyelash Summer Festival, in het nieuwe hoofdkantoor met een Afterparty!

Je kon er deelnemen aan workshops waarbij de medewerkers van Perfect Eyelash je hielpen bij het creëren van de perfecte waaier door de juiste technieken. Het Perfect Eyelash Summer Festival heeft plaatsgevonden op 19 en 20 september, op een nieuwe wel heel bijzondere locatie, het nieuwe hoofdkantoor dat gevestigd is in Prins Mauritslaan 51, Harderwijk! Een Academie, een Studio, een Showroom, de wholesale en het hoofdkantoor ineen.

De prijs van een ticket was 10,00 euro. Dit bedrag kon men tijdens het festival inwisselen voor Perfect Eyelash producten en is inclusief een hapje, drankje en leuke goodie bag! Bij vertrek zijn de bezoekers verrast met een leuke goodiebag. 

Perfect Eyelash is een Nederlands bedrijf dat 8 jaar geleden gestart is als een kleine studio aan huis. In korte tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een heus wimperimperium! Dit hebben ze altijd uitsluitend gedaan met een team van stylisten en trainers binnen het eigen bedrijf, niet op zelfstandige basis. Dit verzekert dat de kwaliteit ten alle tijden hoog blijft. Dit heeft alleen al in 2018 geresulteerd in meer dan 50 Internationale prijzen!

Dankzij een internationaal verspreid eigen merk van professionele wimper- en wenkbrauwproducten, meerdere salons en opleidingscentra in Nederland en België en een team van wimperstylisten dat al vele prijzen heeft gewonnen, kunnen ze vol trots stellen dat zij streven naar de hoogste kwaliteit op elk gebied. Producten van topkwaliteit, de beste zorg voor de natuurlijke wimpers en de meest vernieuwende technieken, daar staat het team van Perfect Eyelash voor.

Voor meer info klik hier.


Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?