Kerstkoekjes

Geschreven door Redactie
Kerstkoekjes

Hoe maak je de lekkerste koekjes voor Kerst? 


Wat heb je nodig?

Ongezouten boter, 1,5 kopje suiker, 3 eetlepels roomkaas, 2 eieren, 1 theelepel vanille en amandel extract, zout, 3 kopjes bloem, bakpoeder.


Zo maak je het:

Klop het deeg in een grote schaal door de boter suiker en roomkaas met elkaar te mixen tot het luchtig is. Voeg daarna de eieren toe en de vanille en het amandel extract. Voeg daarna zout toe, zeef de bloem en voeg de bakpoeder toe klop het vervolgens tot het deeg samenkomt. Zet het daarna op een platte schijf en dan in de koelkast voor 2 uur. Daarna kun je het deeg rollen tot een dikte van ongeveer 6 millimeter en kun je er leuke vormpjes insteken. Bak ze daarna op 180 graden in de oven voor 12 minuten. Daarna kun je hem nog zelf leuk versieren.


Onze Ambassadeurs