Nieuw spel - Junior Energiecoach

Geschreven door Redactie

Welke apparaten slurpen de meeste stroom? Hoeveel lampen branden er in jouw huis? Het gratis spel Junior Energiecoach daagt jou en je gezin uit: 5 weken lang 15-30 minuten per week. Met challenges, puzzels en spelletjes ontdek je waar je kunt besparen. Doel van het spel is een schoner milieu en een vollere portemonnee door meer inzicht over hoe je thuis eenvoudig energie kunt besparen. 

In Zeewolde kunnen gezinnen gratis meedoen. Kijk op www.juniorenergiecoach.nl. Inschrijven kan tot en met 20 februari. 

Het spel start op 27 februari en duurt vijf weken. Elke week staat in het teken van een andere opdracht. Het is een project voor en door het hele gezin. Kinderen (ongeveer 7-12 jaar) en ouders spelen met Junior Energiecoach on- en offline een spel met leuke, leerzame challenges, puzzels, experimenten en winacties. Kennis en bewustwording over energie nemen toe. Het motto is: met energie kun je lachen! 

Vijf weken lang gaat tv-held Varkentje Rund in de rol van Junior Energiecoach, met gezinnen praktisch, leuk en leerzaam energie besparen. Wekelijks populaire Junior Energiecoach-filmpjes, gevolgd door leuke en geheime challenges, winacties, interessante weetjes en spellen. Wie durft mee op lampenjacht of stekkerexpeditie!? Kinderen worden echte Junior Energiecoaches. Net als hun tv-held Junior Energiecoach. Ook leuk en leerzaam voor ouders natuurlijk.


Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?