Bouw Medisch Centrum gaat vlot

Geschreven door Redactie
Bouw Medisch Centrum gaat vlot

Fysio-, manueel therapeut Andert van Steenoven opent samen met huisartsen Mirjam Knies, Monique Bongers en Audrey Pereira uit Zeewolde een nieuw Medisch Centrum in Zeewolde. De naam van het nieuwe Medisch Centrum is, MC Waterland.

Eind vorig jaar werden de eerste palen in de grond geslagen. MC Waterland krijgt een strategische ligging in het centrum van Zeewolde, direct achter de Albert Heijn. De bouw van het nieuwe centrum gaat erg vlot, want de muren van de begane grond en de eerste verdieping zijn al zichtbaar.


In het Medisch Centrum zal ruimte komen voor verschillende vormen van fysiotherapie en een zeer ruime oefenzaal. De oefenzaal wordt ingericht met zeer professionele trainingsapparatuur. Zo kunnen alle inwoners van Zeewolde gebruik maken van deze faciliteiten.


Behalve behandelingen door gespecialiseerde fysiotherapeuten, kunt u zich ook opgeven voor Medisch Fitness. Werken aan een gezonde leefstijl en dus fitter en gezonder worden kan dan op een professionele manier.
In MC Waterland komt ook een apotheek; een podoloog, diëtisten; psychologen, een poli en röntgen kamer van Ziekenhuis St. Jansdal en ook Coloriet met wijkverpleegkundige zal zich hier vestigen. MC Waterland wordt eind juli 2021 opgeleverd.

Onze Ambassadeurs