Gemeente Ermelo start met make-over

Geschreven door Redactie

Vandaag ondertekenden de gemeente en aannemer Van Gelder de bouwteamovereenkomst voor de make-over van de Garderenseweg in Speuld.

Het team gaat verder met het voorbereidende werk en daarna met de uitvoering van de werkzaamheden. De weg waar veel kinderen fietsen wordt veiliger, krijgt een overzichtelijke wegindeling. 

Van Gelder verwacht in juni te beginnen met de werkzaamheden. Het gaat ongeveer twee maanden duren. Het asfalt van de Garderenseweg vervangen ze vanaf de rotonde van de N302 tot en met het einde van de bebouwde kom richting Garderen. De fietsstroken op de weg krijgen een rode kleur asfalt. Hierdoor worden ze veel duidelijker. Ze gaan ook drempels plaatsen. De bewoners werden gevraagd mee te doen, deze werkgroep heeft uiteindelijk met de gemeente een ontwerp bedacht en aangepast naar de wensen van de buurtbewoners. Een groot probleem echter is de stikstof uitstoot, maar met meneer van Gelder is er iemand gehaald die aan de slag kan gaan zonder te veel stikstof uitstoten.Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?