Bewoners bouwvallige huizen Ermelo overwegen gang naar rechter

Geschreven door Redactie

De bewoners van de bouwvallige woningen van Uwoon in de Driesprong hebben contact gelegd met een advocaat. Al anderhalf jaar lang worden de bewoners van de huurwoningen aan het lijntje gehouden. De woningen hebben een enorme lijst met gebreken, maar tot op heden wordt er niets aan gedaan.

Tijdens een digitale bijeenkomst informeerde verhuurder Uwoon afgelopen woensdagavond de bewoners over een onafhankelijk onderzoek. Echter hebben de bewoners inmiddels zo weinig vertrouwen dat ze ook een onafhankelijk onderzoek wantrouwen. 

Tijdens de bijeenkomst werden door de bewoners allerlei situaties gedeeld, dit varieerde van scheuren in de muren tot het niet aanwezig zijn van vloerverwarming (hiermee werd wel geadverteerd). Ook problemen met verwarming, water en andere zaken kwamen aan de orde.

De bewoners overwegen een gang naar de rechter als er geen verbetering komt.


Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?