Brandweer Flevoland zoekt vrijwilligers

Geschreven door Redactie
Brandweer Flevoland zoekt vrijwilligers

Lijkt het jou tof om onderdeel te zijn van de veiligheid in Flevoland? Meld je dan aan als vrijwilliger bij Brandweer Flevoland! Brandweer Flevoland is een dynamische organisatie die lid is van de Veiligheidsregio Flevoland.

De brandweer helpt mee aan de veiligheid in Flevoland, maar heeft ook hulp nodig! Voor de posten in Flevoland is Brandweer Flevoland op zoek naar vrijwilligers die na een selectietraject de manschap opleiding willen gaan volgen, om daarna als vrijwillig brandweerman of –vrouw aan de slag te gaan. Je kunt als vrijwilliger ingezet worden in diverse steden in Flevoland

Ben jij minimaal 18 jaar? Beschik je over een flinke portie doorzettingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel? Heb je minimaal mbo-niveau 1-2, of VMBO werk- en denkniveau? Ben je gezond en fit en bereid tot het volgen van een tweejarige opleiding, voornamelijk in de avonduren? Meld je dan aan!

Wil je meer weten over de vrijwillige Brandweer in Flevoland en over wat ervoor nodig is om als vrijwilliger aan de slag te kunnen? Neem dan nu contact op via de website: www.brandweer.nl/flevoland/werken-bij. 


Onze Ambassadeurs