Lente arrangement bij Hotel Heerlickheijd in Ermelo!

Geschreven door Redactie
Lente arrangement bij Hotel Heerlickheijd in Ermelo!

Geniet van een heerlijk 3-daagse arrangement

De lente staat alweer voor de deur! Na de sneeuwpret begin dit jaar kunnen we gaan genieten van de mooie bloemen die in bloei staan. Langzamerhand kleuren de bossen weer groen, gaan de planten weer ruiken en komen te zonnestralen meer tot hun recht. Laat je prikkelen in Ermelo door de heerlijke lentegeur op de Veluwe!

Hotel Heerlickheijd heeft een 3-daagse Lente arrangement samengesteld. Geniet van 2 overnachtingen in een stijlvolle comfort Twin kamer met 2 keer een uitgebreid ontbijt. Tijdens je verblijf mag je genieten van 1 keer een 3 gangendiner, een welkomstdrankje en vrij gebruik van het overdekte zwembad, gratis gebruik van de nieuwe fitnessclub (op reservering), gratis één dagdeel toegang tot de zeer uitgebreide Welness/SPA faciliteiten (op reservering) en gratis parkeren en gratis wifi.

Het Lente arrangement is te boeken tot 20 juni 2021, met uitzondering van de feestdagen. De reservering is op basis van beschikbaarheid en alleen boekbaar vanaf 2 dagen overnachten. Prijzen zijn vanaf 119,00 euro per persoon en zijn gebaseerd op basis van twee personen per hotelkamer. Kijk voor meer informatie over het Lente arrangement op de website: www.heerlickheijdvanermelo.nl.


Onze Ambassadeurs