Veerboot naar Marker Wadden vaart weer

Geschreven door Redactie
Veerboot naar Marker Wadden vaart weer

De veerdienst vaart nog niet met volle capaciteit.

De veerboot vanuit Lelystad naar de Marker Wadden vaart weer! De Marker Wadden is een eiland dat Enkhuizen en Lelystad verbindt en is officieel een plek in de gemeente Lelystad.

Sinds een paar weken vaart de veerdienst weer. De veerboot vaart vanaf de Bataviahaven in Lelystad naar de Marker Wadden. De tocht op de veerboot is erg leuk om mee te maken en deze duurt tussen de 45 minuten en een uur. Eenmaal op de Marker Wadden kun je nog meer genieten! Geniet van het uitzicht vanaf de Marker Wadden, spot vogels en maak een rustgevende wandeling!

De natuureilanden in het Markeermeer ontwikkelen zich snel. Met veel plek voor vissen en vogels is er veel te zien voor mensen. Er zijn wandelingen te maken langs vogelkijkhutten en er is een uitkijktoren. Ook is er naast het eilandpaviljoen een strand te vinden. Bij mooi weer kun je daar lekker een duik nemen!

De veerdienst vaart nog niet met volle capaciteit. Er is ruimte voor een beperkt aantal gasten zodat er voldoende afstand kan worden gehouden. De veerboot naar de Marker Wadden vaart op dit moment alleen nog van vrijdag tot en met maandag.

Lijkt het je leuk om een keertje naar de Marker Wadden te gaan? Tickets zijn te bestellen via: www.bit.ly/3eDiiVi. Een retour voor de veerboot kost 22,50 euro en voor leden van Natuurmonumenten 17,50 euro. Een kaartje voor kinderen tussen de 4 jaar en 12 jaar kost 10,00 euro en kinderen jonger dan 4 mogen gratis mee.

De haven is gevestigd aan de Bataviahaven 1 in Lelystad. De haven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Station Lelystad rijden bussen naar de haven.






Onze Ambassadeurs

Ons Wolderwijdelingen bekeken ook: