Nationale Buitenspeeldag 2021

Geschreven door Redactie

Op woensdag 9 juni is het weer zover: Nationale Buitenspeeldag! Jantje Beton organiseert ook dit jaar in samenwerking met Nickelodeon de Nationale Buitenspeeldag 2021. Door de coronamaatregelen kunnen er geen grote speelevenementen worden gehouden.

De Nationale Buitenspeeldag 2021 bestaat, net zoals de vorige editie, dan ook vooral uit activiteiten die kinderen in en rondom het huis kunnen doen. De organisaties bieden op deze manier hulp bij het creëren van spellen en het organiseren van lokale speelactiviteiten. De komende tijd zullen Jantje Beton en Nickelodeon dan ook campagne voeren om zoveel mogelijk kinderen buiten te laten spelen.

Op de dag zelf kunnen kinderen de hele dag naar buiten. Televisiezender Nickelodeon zendt, net zoals elk ander jaar, de hele dag niets uit. Via: www.bit.ly/3uJbEm1 kunnen kinderen alvast kijken wat voor spellen ze kunnen spelen op Nationale Buitenspeeldag.
Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?