Nieuw: Jolly! Verkrijgbaar in de kruidvat!

Geschreven door Redactie

Juni… Juli… Augustus! It’s summer ladies! Wat betekend gladde beentjes. Wil jij je oksels, benen en bikinilijn gemakkelijk ontharen? Lees dan gauw verder want dit nieuwe ontharingsmerk klinkt als muziek in de oren.

Jolly is het eerste ‘one-stop-shop’ op het gebied van ontharen en biedt daarom zo alle producten die te maken hebben met ontharen. Producten zoals: wax strips, onharingscreme en scheermesjes.

Met de geur van rood fruit en framboos kun je je benen waxen met de waxstrips van Jolly. Ook zijn deze erg handig dan andere waxstrips omdat je deze niet hoeft te verwarmen, ze zijn namelijk direct bruikbaar.

Heb je geen tijd voor de waxstrips en heb je haast of is je pijngrens laag dan kun je de ontharingscreme gebruiken deze ruikt lekker naar honing en meloen en heeft geen naar geurtje zoals andere ontharingscremes.

Toch liever scheren met een scheermesje? De scheermesjes van Jolly hebben vijf mesjes voor snel resultaat zonder een haartje te missen. Ook hebben de scheermesjes van Jolly een watergriphendel, waardoor je ze makkelijk vasthoudt onder de douche.

Benieuwd naar meer? Neem eens een kijkje op Jolly’s Instagram-pagina.


Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?