Stand-up comedy reeks - Estrado Harderwijk

Geschreven door Redactie

Ben jij al altijd een grapjas geweest of laat je vaak anderen lachen? En zou jij hier wel je beroep van willen maken? Dan zijn de Stand-up comedy kennismakingslessen misschien wel iets voor jou!

In de Stand-up comedy kennismakingslessen leer je kort en snel hoe je een goede grap kunt bedenken, je gaat bijvoorbeeld improviseren op suggesties uit het publiek. Ook leer je wat de beste manier is om leuke grappen te maken op het podium en hoe je het publiek kunt laten lachen. Aan het einde van deze reeks mag je zelfs optreden in Estrado in Harderwijk.

De reeks kennismakingslessen bestaat uit drie lessen. De datums zijn op 22 juni, 29 juni en 6 juli 2021 van 19:00 uur tot 20:30 uur. Ga voor meer informatie naar: www.gaharderwijk.nl/activiteiten/stand-up-comedy.

Georganiseerd door Cultuurkust: https://www.cultuurkust.nl/.


Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?