Stadsidee 2021: Een echt basketbalveld in Harderwijk

Geschreven door Redactie
Stadsidee 2021: Een echt basketbalveld in Harderwijk

Met 1256 van de 2000 stemmen is het is idee om een écht basketbalveld in Harderwijk’ te bouwen het Stadsidee van 2021 geworden.

Her andere idee voor Disc Golf kwam met 270 stemmen op de tweede plek, dus het basketbalveld heeft met overgave gewonnen. De initiatiefnemers gaan samen met de gemeente aan de slag om hun idee te realiseren. Met het toegezegde budget van 45 duizend euro kunnen ze heel veel en een mooie plek uitzoeken.

Met hun idee realiseren de initiatiefnemers een kwalitatief goed basketbalveld, dat aantrekkelijk is voor iedereen. Een plek waar jong en oud een lay-up kunnen maken, zowel spontaan als georganiseerd. Een ondergrond die goed is voor spieren en gewrichten en baskets die goed en veilig zijn. Op een goede plek waar ’s avonds geen overlast is en er lekker gesport kan worden.

De inwoners van Harderwijk konden van 10 juni tot en met 2 juli via de site van Stadsidee kiezen uit 7 ideeën. Deze ideeën zijn gemaakt om Harderwijk een betere, leukere en gezelligere stad te maken. Het Stadsidee is opgezet om de ontwikkeling en de ingeving van inwoners aan te moedigen. Met het motto: ‘samen keuren we de stad’.


Onze Ambassadeurs