De sneakertrends van 2021


Sneakers werden alleen gedragen naar de sportschool.

Ondertussen zijn sneakers niet meer weg te denken. Tegenwoordig zijn er sneakers in allerlei kleuren en komt er elk jaar wel een nieuwe trend bij. Nieuwsgierig naar welke sneakers er dit jaar helemaal in zijn?

Color Blocking

Hoe meer hoe beter, wat kleur betreft. Als er één paar is dat zeker niet mag ontbreken is het een paar met kleur. Je kan ze veilig combineren met je volledig zwarte of witte outfit. Maar ben jij niet bang om op te vallen? Dan kan je ze ook met nog meer kleur combineren. 

Retro

De gouwe ouwe is ook helemaal in. Het maakt niet uit welk merk het is, zolang het maar sneakers zijn uit de jaren ’80 en ’90.

Trainers

Sportschoenen? Die bestaan niet meer. Hardloopschoenen en trainers zijn helemaal in om bij je dagelijkse outfit te dragen. Of je nu de hond gaat uitlaten of een boodschap gaat doen, trainers kunnen altijd.

Hoog

Helemaal terug van weggeweest zijn de hoge sneaker. Het hoge model doet het erg goed onder enkellange jeans of onder een zwierige zomerjurk. 

Onze Ambassadeurs