3-daags arrangement met overnachting? Doe dat eens bij De Roode Schuur!

Geschreven door Redactie
3-daags arrangement met overnachting? Doe dat eens bij De Roode Schuur!

Slechts 20 minuten rijden vanaf Harderwijk.

Krijg je geen genoeg van de Veluwe en de historische stad Harderwijk? Kom dan eens overnachten in Hotel De Roode Schuur! Boek het driedaags arrangement en geniet van een mooie korting. Daarbij heb je gedurende je hele verblijf gratis toegang tot de Finse sauna. Zo heb je alle tijd om de omgeving te verkennen én om tot rust te komen.

Het Driedaags arrangement bestaat uit een verblijf van twee nachten in de comfort kamer, inclusief dagelijks ontbijt en gebruik van de Finse sauna. Daarbij kun je genieten van heerlijke Rituals producten op de kamer en kun je gebruik maken van gratis fiets- en wandelroutes. De prijs van dit driedaags arrangement bedraagt slechts 99,00 euro per persoon per nacht op basis van 2 personen.

Hotel De Roode Schuur is jouw 4-sterren designhotel op de Veluwe! Geniet van een drankje, lunch of diner vol streekproducten in het naastgelegen restaurant Moeke Nijkerk. Het is allemaal mogelijk onder het dak van De Roode Schuur in Nijkerk!

De Roode Schuur zit gevestigd aan Oude Barneveldseweg 98 in Nijkerk. Meteen online reserveren? Ga dan naar de website www.deroodeschuur.nl. Wij wensen je alvast veel plezier met je verblijf!




Onze Ambassadeurs