Doe eens duurzaam week

Geschreven door Redactie

Van zaterdag 9 tot zaterdag 16 oktober is in Zeewolde de Doe eens duurzaam week.

Er is voor elk wat wils: van een lokale voedselmarkt, knutselactiviteiten voor kinderen, de #ikdoeduurzaam fair met informatie over duurzamer leven tot een leuke quiz.

Programma

Wat is er te doen tijdens de Doe Eens Duurzaam Week in Zeewolde. Bekijk het programma!

#ikdoeduurzaam fair

Op zaterdag 16 oktober staan er allerlei kramen en er zijn leuke activiteiten met een duurzame touch. Kom langs! Kom ook langs op 16 oktober!

Tuintegels over? De Tegeltaxi haalt ze bij u op!

Tegel eruit, plantje erin, maar wat doet u met de tegels die u over hebt? Op woensdag 13 oktober haalt de Tegeltaxi vanaf 9.30 uur gratis uw overbodige tuintegels op. Aanmelden tegeltaxi.

Activiteiten bij IVN

Op zaterdag 9 oktober organiseert de IVN leuke activiteiten voor jong en oud. Van een voedselmarkt met lokale producten tot een Kwetterdag voor kinderen. Adres: Dasselaarweg 29. De activiteiten van IVN bekijken.

Win een boom voor uw tuin

Doe tussen 1 en 31 oktober mee met de online vergroenquiz. Test uw groene kennis en maak kans op een boom. Meer lezen over de vergroenquiz.

Zwerfafval? Pak het met een grijper

Help mee om het zwerfafval op te ruimen in Zeewolde. Met een grijper in de hand is het zo in de afvalbak beland! 

Kijk eens wat vaker in de boomspiegel

Een boomspiegel is het stuk grond rondom de stam van de boom dat van boven toegankelijk is voor lucht en water. Kijkt u vaak tegen een kale boomspiegel aan en wilt u deze opfleuren met leuke plantjes? Vul het online formulier in om een boomspiegel te adopteren. 

Nog meer leuke activiteiten

Lever uw oude winterjas in, en krijg een tegoedbon voor een heerlijke appelbol. Waar? Kringloopwinkel De Basisz.


Onze Ambassadeurs