Bent u voorbereid op criminaliteit?

Geschreven door Redactie

Van 11 t/m 17 oktober 2021 staat Nederland in het teken van veiligheid.

Dit jaar richt de Week van de Veiligheid zich op ondernemers. Het hoofdthema is: “Ben jij voorbereid op criminaliteit?” Ondernemers en gemeenten organiseren door het hele land activiteiten om de kans op criminaliteit te verkleinen.


Aandacht voor 4 criminele thema’s

Bewust of onbewust kan je als ondernemer te maken krijgen met criminaliteit. Bijvoorbeeld als de kassa wordt leeggeroofd, als je wordt opgelicht, als je onder druk wordt gezet door criminelen of als mensen jouw zaak kort en klein slaan. Ook krijgen ondernemers en hun medewerkers regelmatig te maken met valse e-mails en telefoontjes. Daarom staan we tijdens de Week van de Veiligheid elke dag stil bij een ander thema:

  • Maandag 11 oktober: Cyber en digitale veiligheid
  • Dinsdag 12 oktober: Overvallen
  • Woensdag 13 oktober: Ondermijning
  • Donderdag 14 oktober: Geweld

Online talkshows en gratis trainingen

In de week van 11 oktober kan je elke avond een online talkshow bijwonen, dat gaat over het thema van die dag. De talkshows beginnen om 19.30 uur en worden geleid door Ewout Genemans. Meer informatie vindt je op www.maakhetzeniettemakkelijk.nl.

Ook kan je twee gratis online trainingen volgen: ‘Laat je niet overvallen’ en ‘Voorkomen van en omgaan met agressie en winkeldiefstal’.

Wilt u meer weten?

De Week van de Veiligheid is een initiatief van en door ondernemers. Kijk voor meer informatie op www.maakhetzeniettemakkelijk.nl.
Onze Ambassadeurs