Leuke kerstmarkt in Ermelo

Geschreven door Redactie

Sfeer en gezelligheid tijdens de Veluwse Kerstmarkt.

Op zaterdag 18 december is iedereen weer welkom bij de traditionele Veluwse Kerstmarkt in het centrum van Ermelo. Tussen 10:00 uur en 17:00 uur staan er vele kramen in de Stationsstraat. Het belooft een gezellige dag te worden.

Tussen alle kerst en winter gerelateerde spulletjes, staan er ook commerciële kraampjes. Het hele dorp is gezellig verlicht en er zullen op verschillende pleinen mooie eyecatchers staan. Er staan ook genoeg kraampjes met heerlijke hapjes en de glühwein mag natuurlijk niet ontbreken. Dit is dan ook de perfecte gelegenheid om kerstcadeautjes in te slaan.

De kerstmarkt vindt plaats in het voetgangersgebied en er is op ’t Weitje een gezellige ijsbaan. De ijsbaan is geopend van 1 december tot en met 8 januari van 09:00 uur tot 22:00 uur. Geen zin om te schaatsen? Neem dan plaats in de verwarmde horecatent voor een heerlijk e warme chocolademelk. 

Onze Ambassadeurs