De duurste cadeautjes ooit

Geschreven door Redactie
De duurste cadeautjes ooit

Wil je indruk maken op de mensen om je heen?


Dan is het geven van een duur cadeau een goede zet. Soms sparen mensen geen enkele moeite om indruk op anderen te maken. Vind je een gloednieuwe iPhone of ring een duur cadeau? Dan gaat deze lijst alles overtreffen

De diamanten ring van Elizabeth Taylor – 6,6 miljoen dollar


In 1969 wilde acteur Richard Burton een speciaal cadeau kopen voor zijn vrouw Elizabeth Taylor. Hij nam deel aan een veiling en veilde een 68-karaats diamanten ring. Helaas bood het sieradenmerk Cartier maar een klein beetje, waardoor hij de ring van zijn vingers kon zien glippen. Een dag later keerde hij terug en voorzag Cartier van een ring van $ 6,6 miljoen. Op deze manier kon hij zijn vrouw een prachtig cadeau geven.

De Taj Mahal – 827 miljoen dollar


De Taj Mahal is een van de beroemdste gebouwen ter wereld. Wat veel mensen niet weten, is dat het werd gebouwd door Shah Jahan ter nagedachtenis aan zijn geliefde vrouw. Dit gebouw zal het graf van haar lichaam zijn, dus het is zeer rijk versierd. Shah Jahan werd na zijn dood ook begraven in de Taj Mahal.

De kubistische meesterwerken van Picasso – 1,1 miljard dollar


Kubistische meesterwerken zijn schilderijen gemaakt door Picasso. Ze zijn eigendom van de Amerikaanse zakenman Leonard Lauder. Hij besloot een kostbare collectie ter waarde van 1,1 miljard dollar te schenken aan het Metropolitan Museum of Art in New York. Het is daarmee het meest waardevolle geschenk dat het museum ontvangt.

Onze Ambassadeurs