Pukka night time thee

Krijg een beter nachtrust op een natuurlijke manier.

Een gebrek aan slaap kan ervoor zorgen dat lichaam en geest uitgeput raken, waardoor angst en stress ontstaan. Maar zelfs als je op tijd naar bed gaat, is het niet altijd zo eenvoudig als gewoon je ogen sluiten en wegdromen.

Vrees niet, Pukka Night Time thee helpt je om een betere nachtrust te krijgen.

Thee met dromerige kruiden, kamille, lavendel en valeriaan, helpt je voor het slapengaan om op natuurlijke wijze weg te dromen in een vredige rust. De Night Time-thee is gemaakt door kruidenexperts en voedingsdeskundigen en combineert het nieuwste wetenschappelijke onderzoek met traditionele kruidenwijsheid om je op natuurlijke wijze te ontspannen terwijl je je klaarmaakt om naar bed te gaan.

Je kunt de thee vinden in je lokale supermarkt.

Het enige wat je moet doen is de waterkoker aanzetten, je theebeker vullen, het theezakje 15 minuten laten intrekken en voilà er staat een ontspannende en goede nachtrust voor je klaar.

Onze Ambassadeurs