Amazon's The Lord of the Rings tv serie komt uit

Geschreven door Redactie

Een teaser is uitgekomen met de naam van de serie

Amazon is al een tijdje bezig met het hypen van zijn Lord of the Rings tv serie, maar details zijn schaars. Dat veranderde deze week een beetje, toen Amazon eindelijk de naam van de serie aankondigde en zijn eerste teaser video uitbracht!

De naam van de serie is “The Lord of the Rings: The Rings of Power”.

De titel is een mondvol, maar het sluit aan bij de tijdsperiode waarin de show zich afspeelt! Amazon heeft eerder gezegd dat de serie zich afspeelt in de “Second Age”, het tijdperk voorafgaand aan de gebeurtenissen die worden beschreven in auteur J.R.R. Tolkiens beroemdste boeken (The Hobbit and the Lord of the Rings-trilogie).

De teaser voor The Lord of the Rings: The Rings of Power is hieronder te zien!
Onze Ambassadeurs