Vliek Tweewielers Ermelo

Geschreven door Redactie
Vliek Tweewielers Ermelo

Maak snel een proefrit!

Vliek Tweewielers in Ermelo is je regionale fietsenwinkel. Het assortiment omvat retro stadsfietsen, kinderfietsen, racefietsen, mountainbikes en elektrische fietsen. Daarnaast hebben ze een zeer omvangrijk assortiment onderdelen, accessoires, kleding en kinderzitjes. In de werkplaats kan je terecht voor alles wat met fiets reparaties te maken heeft. De goede opgeleide monteurs adviseren je over jouw fiets en herstellen je fiets met het nieuwste gereedschap. Service en kwaliteit kan je verwachten bij Vliek Tweewielers in Ermelo.

E-bike specialist Ermelo

Vliek Tweewielers is gespecialiseerd in elektrische fietsen. De nieuwste modellen van Gazelle, Koga, Cube en Cortina staan in de winkel. Laat je daarom informeren in de winkel en maak een proefritje op de nieuwste e-bikes!

Een fiets huren in Ermelo Ermelo ligt in één van de mooiste fietsgebieden van Nederland. Ervaar de natuur van de Veluwe op een huurfiets van Vliek Tweewielers! De prijzen verschillen per fiets. Is je fiets stuk of zoek je een nieuwe, dan weet je waar je perfect terecht kan!

Onze Ambassadeurs