San Mario De lekkerste Italiaanse restaurant van Zeewolde

Geschreven door Redactie

Jolanda en Rowan leerden elkaar kennen in 2009 in een Italiaans restaurant in Rhenen.

Jolanda werkte al jaren als serveerster naast haar studie en Rowan kwam er nieuw als kok en pizzabakker werken. Al gauw werden ze een stel met gedeelde passie voor Italië, het eten en de horeca.

Samen hebben zij hand in hand hun droom laten uitkomen, namelijk samen een eigen Italiaans restaurant starten. Deze droom is uitgekomen in mei 2021, ze hebben restaurant San Mario’s overgenomen. De missie van het stel is om verse en kwalitatief goede gerechten te serveren in een Italiaans restaurant waar gastvrijheid en gezelligheid door gasten gevoeld wordt.

Geniet van het prachtige uitzicht aan de kade in Zeewolde onder het genot van een heerlijk drankje. Kom lunchen bij San Mario’s, of lekker dineren vanaf 16:00.

De menukaart van San Mario’s is zeer gevarieerd. De gerechten worden allemaal vers bereid in de keuken om je het lekkerste eten aan te bieden. Om de avond mee af te sluiten krijg je van het uit als dank voor je bezoek aan het restaurant een glaasje limoncello, een italiaanse citroenlikeur.

 

Onze Ambassadeurs