VVV Ermelo organiseerde twee geslaagde Kennismakingsochtenden

Geschreven door Redactie
VVV Ermelo organiseerde twee geslaagde Kennismakingsochtenden

Onlangs organiseerde VVV Ermelo Buitenleven een tweetal Kennismakingsochtenden voor alle medewerkers, vrijwilligers en stagiaires die werkzaam zijn in het toerisme. 

De medewerkers konden kennis maken met diverse toeristisch-recreatieve mogelijkheden in de gemeente Ermelo om zo hun gasten nog beter te kunnen informeren.

De ochtend begon bij Hotel De Heerlickheijd van Ermelo. Hier werd iedereen welkom geheten koffie en iets lekkers. Daarna nam Monique van De Heerlickheijd het over om ons de mogelijkheden van het hotel te laten zien. Zo hebben we o.a. een bezoek gebracht aan het kabouterbos, de bowlingbanen en het wellness gedeelte van het hotel.

Daarna werden we bij de hoofdingang opgewacht door Reinier Kaper van organisatiebedrijf Reintje de Vos. Hij nam ons mee voor een korte wandeling door het Tonselseveld. Onderweg vertelde hij ons het een en ander en wees ons op de diverse sporen die in het bos te vinden zijn. Hierna zijn we doorgereden naar het centrum van Ermelo waar we eerst een korte pauze hebben gehouden bij De Verbinding. De ondernemers op het plein hadden er een feestje van gemaakt en ons verwend met allerlei lekkernijen.

Na de pauze werden we door Sam Jansen van de Gemeente Ermelo welkom geheten in het vernieuwde gemeentehuis, waarna we aansluitend de rest van het Centrum verkend hebben middels een fotospel. Als afsluiter van de dag kregen we een rondleiding bij Grand Café Het Postkantoor en hebben we daar genoten van een heerlijke lunch. Aan alle deelnemers werd aan het einde een goodiebag uitgedeeld met leuke acties van een aantal ondernemers. We hebben met z’n allen genoten van een fijne ochtend en hebben de deelnemers op een leuke manier laten kennis maken met een deel van Ermelo.

Dit is één van de initiatieven die door VVV Ermelo wordt ondernomen om medewerkers van toeristisch recreatieve bedrijven voor te lichten, zodat gasten nog beter geïnformeerd worden.  

Onze Ambassadeurs