Delen Almere City FC voorbereiding 2022-2023 bekend

Geschreven door Redactie
Delen Almere City FC voorbereiding 2022-2023 bekend Foto gemaakt door: Ron Baltus / sportshots.pro, https://sportshots.pro

Op 15 juni wordt het seizoenschema onthuld en gaat Almere City FC in sneltreinvaart richting de opening van speelseizoen 2022-2023. Almere City FC deelt graag wat er tot nu toe bekend is van de voorbereiding. Hoe wordt het team klaargestoomd voor de openingswedstrijd in het weekend van 5 augustus?

Almere City FC gaat dit seizoen op een heus trainingskamp. Van 3 tot en met 10 juli vertoeft de selectie van hoofdtrainer Alex Pastoor in het Oostenrijkse Nauders. In Oostenrijk speelt het team op 8 juli een oefenwedstrijd. De tegenstander wordt op een later tijdstip bekendgemaakt.

Wanneer de reiskoffers voor Oostenrijk worden gepakt, zit er al een kleine twee weken aan training in de benen van de Almere City FC selectie. De manschappen melden zich op 20 en 21 juni voor conditietesten. Men mag een dag bijkomen, alvorens op 23 juni de eerste echte training van het seizoen plaatsvindt.

Op 2 juli, een dag voordat het team naar Oostenrijk afreist, werkt City de eerste oefenpot af. In twee keer 45 minuten wordt gestreden tegen AZ in Alkmaar. De kickoff van die wedstrijd is om 14:00 uur.

Na het trainingskamp zijn er nog vier oefenduels ingetekend op 16, 22, 28 juli en 29 juli. Van deze wedstrijddagen is in ieder geval bekend dat op 22 juli thuis besloten wordt gespeeld tegen FC Dordrecht. De laatste wedstrijd van de voorbereiding is ook bekend. Een week voordat de competitie voor Almere City FC op 5, 6, 7 of 8 augustus start, wordt er thuis om 14:00 uur geoefend tegen het FC Den Bosch van oud-hoofdtrainer Jack de Gier.





Onze Ambassadeurs