7, 8 en 9 juli Podiumspektakel in Harderwijk

Geschreven door Redactie
7, 8 en 9 juli Podiumspektakel in Harderwijk

Voor wie nog niet bekend is met het fenomeen Podiumspektakel: het zijn unieke muzikale theatervoorstellingen in Harderwijk, gebaseerd op gebeurtenissen in de rijke geschiedenis van de stad.

Zangers, muzikanten, dansers, acteurs en vele vrijwilligers zetten hun enthousiasme en creativiteit in om het publiek een unieke belevenis te bezorgen.

Daarmee bieden zij niet alleen een mooie voorstelling aan het publiek dat spelenderwijs wordt meegenomen in de geschiedenis van de stad, maar worden ook allerlei geledingen uit de samenleving met elkaar verbonden.

Stichting Podiumspektakel Harderwijk heeft, na de eerdere edities van 2015, 2017 en 2019, besloten om natuurlijk te gaan voor een vierde editie in 2021. Maar zo natuurlijk bleek dat niet te zijn: Nederland kwam in de greep van het coronavirus en kreeg te maken met een anderhalve meter maatschappij. Daarom is de vierde editie van het Podiumspektakel met de intrigerende titel ‘Hollywood in Harderwijk’ verschoven naar 7, 8 en 9 juli 2022.

De voorstellingen beginnen om 20.30 uur en duren tot ongeveer 22.45 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij het Toeristisch Informatiepunt in het oude stadhuis op de Markt in Harderwijk; of via de knoppen onderaan deze pagina. Kaarten zijn er al vanaf € 30,00

Onze Ambassadeurs