Het is bewezen, van planten word je gelukkiger

Het is bewezen, van planten word je gelukkiger

Planten zijn populairder dan ooit, daar kunnen wij ons in vinden! Wij zetten de groenste plantjes voor je op een rij.Kentia howea

Deze populaire palm staat het liefst op een plek in de halfschaduw of schaduw. Zorg ervoor dat de grond lichtvochtig blijft, zonder dat er water op de bodem blijft staan. Met deze verzorging heb je lang plezier van deze mooie palm.


Scindapsus aureum

De Scindapsus heeft een elegante vorm met wat kleiner lichtgroen blad dat opvallende witte vlekken heeft. Deze langzaam groeiende bonte vorm is vooral mooi als hangplant.

Phlebodium


Naast het blad van deze varen mooi is om te zien met zijn blauwe gloed en vrolijke kronkels is hij ook nog eens heel goed om in huis te hebben. Hij helpt namelijk mee om de lucht te zuiveren. De Phlebodium aureum ‘Blue Star’ heeft een prachtige blauwe gloed over zijn bladeren.

Monstera deliciosa


Door de makkelijke verzorging is de monstera ook een populaire plant in vele woonkamers. De Monstera is afkomstig uit de tropische regenwouden van Zuid-Amerika. De plant kan in het wild bladeren krijgen die een doorsnede van maar liefst 1 meter hebben.

Calathea


De Calathea komt van nature uit Zuid-Amerika, waar hij groeit in de regenwouden en het Amazonegebied. De plant groeit daar laag aan de grond, beschut onder de grote bomen. De Calathea groeit daar op in de schaduw en is gek op de hoge luchtvochtigheid die daar heerst.


Dus waar wacht je nog op? Gun jezelf een beetje geluk!

Onze Ambassadeurs