Dwaallicht Festival in Ermelo

Geschreven door Redactie
Dwaallicht Festival in Ermelo

Op vrijdag 27 januari 2023 kan je genieten van een mix van klassiek, populair, folk, jazzmuziek en nog veel meer tijdens het Dwaallicht Festival.

Je kunt bij het Dwaallicht Festival kiezen uit vier routes. De vier routes waar je uit kunt kiezen zijn: De Zwalkende Zwijnen Route 2023, de Wilde Wolven Route 2023, de Kruipende Kevers Route 2023 en de Haastige Hazen Route 2023.

Bij elke route krijg je in drie verschillende huiskamers een bijzonder concert in steeds een andere muziekstijl. Je begint en eindigt met muziek in De Dialoog in het Huis van Ermelo. Het belooft een leuk afwisselend en gezellige avond te worden.

Je kunt tickets bestellen op de website van het Dwaallicht Fes- tival of bij de VVV Ermelo. Je ontvangt na het afrekenen een bevestiging van je bestelling per e-mail met in de bijlage een ticket en belangrijke aanvullende informatie. Op vertoon van je ticket kan je een programmaboekje en routebadge ophalen in de foyer van theater De Dialoog. In het programmaboekje staan de adressen van de huiskamers die meedoen aan het festival. Op de routebadge zie je in welke volgorde je de huiska- mers zult bezoeken. Kijk op dwaallichtfestival.nl voor tickets en meer informatie.


Onze Ambassadeurs