Ga mee op Expeditie Ermelo, nu ook op de fiets!

Geschreven door Redactie
Ga mee op Expeditie Ermelo, nu ook op de fiets!

Vanaf heden kun jij ook mee op ‘Expeditie Ermelo’ op de fiets, naast de wandelexpeditie is er nu ook een fietsversie van ‘Expeditie Ermelo’.

De fietsexpeditie is een initiatief van Verhaalvontuur en hiermee ontdek je Ermelo met de speciale missiekaart.

Speurtocht voor de familie

Gezinnen en kinderen gaan in deze fietsexpeditie met de speciale missiekaart op pad en leren de omgeving van Ermelo beter kennen. Expeditieleden kunnen op verschillende hotspots een QR-code scannen op de interactieve missiekaart en luisteren naar een storyteller. Hij vertelt iets over de plek waar de speurneuzen zich dan bevinden en je ontvangt een opdracht. Kinderen en ouders leren zo meer over de Romeinen en de geschiedenis van Oud-Groevenbeek en verdienen daarbij Romeinse munten.

Ook mee op expeditie?

De fietsexpeditie is geschikt voor de hele familie.

De missiekaart is vanaf heden gratis af te halen bij de VVV Ermelo Buitenleven en het Huis van Ermelo. De expeditie wordt ook verspreid onder diverse locaties langs de route, zoals de Schaapskooi en het Theehuis op Landgoed Oud Groevenbeek.

Ook de wandelexpeditie is nog gratis af te halen bij VVV Ermelo Buitenleven. Speel Expeditie Ermelo wanneer je wilt en bepaal je eigen afstand. Meer informatie over deze expeditie is te vinden op www.ermelobuitenleven.nl/expeditie-ermelo.

Onze Ambassadeurs