Ladies Night in de bieb

Geschreven door Redactie
Ladies Night in de bieb

Kom met je zus, vriendin, moeder of buurvrouw en laat je inspireren tijdens de interactieve ladiesavond op vrijdag 9 juni. Drie lokale experts vertellen over een actieve leefstijl, kleuradvies en een mooie huid. Alles voor een sprankelende uitstraling! Deze avond wordt georganiseerd door Interactie en Bibliotheek Noordwest Veluwe met lokale experts in het Huis van Ermelo.

Kleuradvies

Dineke Weidema geeft in haar eigen Studio Pretty Woman advies als kleurenconsulente op het gebied van kleding, make-up, haarkleur en accessoires. Met een kleurenanalyse laat ze zien wat kleur voor je kan doen. De juiste kleuren laten je stralen, je ziet er frisser en jonger uit, en oneffenheden in het gezicht worden verzacht. Je krijgt een hele nieuwe kijk op jezelf!

Bewegen

Jonna Bouwman richt zich met Blij van Bewegen op vrouwen die lekker in beweging willen zijn. Haar trainingen zijn altijd buiten, want juist het bewegen in de buitenlucht zorgt voor nog meer energie. Verder is het goed voor de coƶrdinatie en de weerstand. Door regelmatig buiten actief in beweging te zijn zal je je fit en vrolijk voelen.

Huidtherapie

Patricia de Vries van Derm-Attent staat met haar huidtherapiepraktijk voor een persoonlijke benadering, deskundigheid en professionaliteit. Met de diversiteit aan behandelingen die Derm-Attent aanbiedt worden er prachtige resultaten behaald, waardoor de huid er glad, gezond en fris uitziet.

De inloop is vanaf 19.30 uur, zodat we om 20.00 uur kunnen starten. Je gaat naar huis met nieuwe ideeƫn en een goodiebag van de DA Ermelo.

Onze Ambassadeurs