Kapster schiet confetti de lucht in nu zaak weer open mag

Geschreven door Redactie
Kapster schiet confetti de lucht in nu zaak weer open mag

Het nieuws dat kapperszaken vanaf maandag hun deuren weer mogen openen voor klanten is door kapster Monaliza Suurbach uit Lelystad met gejuich ontvangen. Na de mededeling van premier Mark Rutte ging er bij haar kapsalon aan huis confetti de lucht in.

"Heerlijk, ik kan eindelijk weer aan de slag na bijna acht weken. We gaan straks een wijntje opentrekken", zegt ze na de persconferentie gezien te hebben.


Hoewel mondkapjes niet verplicht worden gesteld bij een bezoek aan de kapper is Suurbach toch van plan die te gaan gebruiken, sowieso bij ouderen. "Die vinden dat denk ik heel fijn. En ik denk dat de eerste twee tot drie weken iedereen heel erg voorzichtig is. Dus ik denk dat het sowieso beter is om een mondkapje te gaan gebruiken."

Ook voor het wassen van haren aan de wastafel heeft de kapster iets bedacht, een plastic bril met scherm eraan vast. "Dat zorgt ervoor dat er geen spetters komen. Plus de klanten kunnen er ook eentje opzetten zodat ze weten dat ik echt alles aan de veiligheid heb gedaan."


De agenda van de Suurbach staat voor de komende weken al volledig gevuld. Er gaan een stuk langere dagen gemaakt worden dan normaal. "Maar dat vind ik niet erg, want ik heb het heel erg gemist."

Onze Ambassadeurs