Zeewolde organiseert een Beachbios!

Zeewolde organiseert een Beachbios!

Heb je zin om een film te kijken op het strand nou dat kan Zeewolde organiseert een BeachBios op vrijdag 18 en zaterdag 19 september.


Kun je het jezelf voorstellen je zit op het strand. Het is mooi weer en de zon gaat onder. In je ene hand heb je een lekker fris drankje en in je andere hand een bak popcorn en op dat moment begint er een fantastische film op een groot scherm.Dat klinkt toch als een geweldige filmavond. Daar wil je toch bij zijn?

Helaas loopt het dit jaar net iets anders. Toch willen ze kijken of ze jou een volledig coronaproof gratis buitenevenement kunnen aanbieden. En wel op vrijdagavond 18 september en zaterdagavond 19 september. Door alle maatregelen kunnen ze per avond wel minder mensen ontvangen helaas dan gebruikelijk (max 250 per avond, vooraf aangemeld). Om die reden organiseren ze de filmavond twee keer. Het programma is voor beide avonden gelijk.


Je kunt van tevoren een tafeltje reserveren om wat te komen eten onder het genot van live muziek op het "CINEMA-FOODPLEIN" om alvast in de stemming komen (kosten 32,50 euro p.p., onbeperkt eten en drinken). Ook hier gelden de coronamaatregelen: vooraf wel reserveren (max 80 personen per avond)! Het Foodplein is van 18.00 tot 20.15 uur geopend.


De film begint om 20:30. Je kunt de tickets voor beide avonden kopen via de volgende site: https://beachbios2020.entranz.nl


Onze Ambassadeurs