Nationale sportweek in Harderwijk

Geschreven door Redactie
Nationale sportweek in Harderwijk

Op 18 t/m 27 september is het Nationale sportweek. Ook Harderwijk doet hier aan mee. Diverse verenigingen bieden gratis trainingen aan voor jong en oud. Door deze trainingen ervaar je hoe leuk sport en bewegen is.


Er worden verschillende trainingen gegeven van verschillende sporten zoals voetbal, karate, schermen, tennis enz. Er worden hele leuke trainingen gegeven dus ik zou me zeker opgeven want door die trainingen ga je ervaren hoe leuk een sport is. En misschien ga je wel door een training van een bepaalde sport die je leuk vind je inschrijven voor de sport zelf.


Op de website van www.gaharderwijk.nl kun je allerlei informatie vinden over de activiteiten die georganiseerd worden en kun je aanmelden voor een bepaalde sport waaraan je wilt meedoen.


Over Ga Harderwijk

Gezond Actief Harderwijk is een unieke samenwerking van alle werkgevers van Harderwijkse sport- en cultuurprofessionals. De professionals die ook de coaches worden genoemd organiseren verschillende gezonde en actieve activiteiten in Harderwijk en Hierden. Zij doen dat onder de paraplu van GA! Harderwijk.


Onze Ambassadeurs