Gaat jongerencentrum the Basement weer open?

Geschreven door Achraf Chraibi

Ruim 2 jaar geleden heeft de gemeente het jongerencentrum the basement (aan het kluunpad) gesloten omdat het gebouw niet voldeed aan de eisen. Volgens de wehouder konden ze moeilijk allerlei eisen opleggen en daar zelf niet aan te voldoen.

Het jongeren centrum werd beheert en gebruikt door de straathoekwerk. Nu vindt dat, naast op de straat, plaats in de Eclips. Dit gebouw achter De meermin, is niet de beste plek voor dit werk.

Het gebouw the Basement staat volgens Prins wel op een perfecte locatie zo naast de skatebaan en een straatvoetbalveld. Volgens hem wilt hij het openen maar het moet wel betaalbaar kunnen zijn om het geschikt te maken. Misschien moet er wel een nieuw gebouw komen. Hij hoopt dat er na de inspectie het gebouw in ieder geval voor een aantal jaar open kan blijvenOnze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?