Dit jaar kan de traditionele intocht van Sinterklaas niet doorgaan.

Geschreven door Redactie

Vanwege de RIVM richtlijnen is het helaas niet verstandig om de stoet door het dorp te laten gaan. Uiteraard zal Sinterklaas wel in Ermelo aankomen, maar dan op een andere manier. De Goedheiligman zal dit jaar digitaal in Ermelo aankomen.

Het Sinterklaascomité heeft hier afgelopen week een beslissing over genomen en heeft geconcludeerd dat het niet verstandig is om de intocht door het centrum te organiseren. Uiteraard zal Sinterklaas wel aankomen in Ermelo en ook nu blijft hij in het Pakjeshuis overnachten. Tijdens de Sinterklaasperiode zullen er hier evenals vorige jaren diverse activiteiten plaatsvinden, de programmering zal over een aantal weken bekend gaan worden. Zoals reeds eerder aangekondigd zullen er dit jaar naast zwarte pieten ook roetveegpieten aanwezig zijn.

De komende weken zullen de details verder bekend gaan worden en zul je meer horen over hoe de aankomst van Sinterklaas er precies uit gaat zien. Meer informatie zal ook komen te staan op de website van VVV Ermelo op www.ermelobuitenleven.nl of de website van Het Pakjeshuis op www.hetpakjeshuisermelo.nl


Onze Ambassadeurs