St Jansdal Harderwijk en Lelystad zoekt extra handjes

Geschreven door Redactie
St Jansdal Harderwijk en Lelystad zoekt extra handjes

Ook ziekenhuis St Jansdal ziet tijdens de tweede coronagolf het aantal coronapatiënten stijgen. Het ziekenhuis, met vestigingen in Harderwijk en Lelystad, probeert ook de normale zorg zo goed mogelijk te laten doorgaan. Regelmatig horen zij van patiënten dat zij hun afspraak liever uitstellen of afzeggen.

Patiënten vinden een bezoek aan het ziekenhuis in deze tijd spannend en ze vragen zich af of het nu wel veilig is om naar een ziekenhuis te gaan. Het St Jansdal zegt, dat men het ziekenhuis veilig kan bezoeken. Het vraagt patiënten en bezoekers vanaf 13 jaar wel dringend om een eigen masker te dragen.

Dit geldt voor alle locaties. Ook de zorgverleners die niet achter plexiglas werken dragen een masker. Bezoekers wordt gevraagd alleen naar het ziekenhuis te komen, behalve wanneer men gevraagd is om één begeleider mee te nemen, men in een oncologisch behandeltraject zit, je kind een afspraak heeft, men een beperking heeft waardoor begeleiding noodzakelijk is of wanneer men een afspraak heeft op de poli geriatrie. In deze gevallen mag er één begeleider mee.

Het St Jansdal ziet dat de zorg rond Corona weer toeneemt en zoekt daarom voor de komende periode extra hulp voor hun kliniek en de IC. Mensen die BIG geregistreerd verpleegkundige, gediplomeerd verzorgende IG of IC-verpleegkundige zijn, wordt gevraagd de zorgverleners van het St Jansdal te versterken. Meer informatie is te vinden op www.werkenbijstjansdal.nl

Onze Ambassadeurs