Test je verkeerskennis in een rijsimulator in Ermelo en Putten

Geschreven door Redactie
Test je verkeerskennis in een rijsimulator in Ermelo en Putten

De basisregels zoals voetgangers voor laten gaan, stoppen voor rood licht en je hand uitsteken op de fiets, die regels kent iedereen toch?

De gemeente Ermelo biedt een opfriscursus verkeerskennis aan. 

Tijdens de opfriscursus verkeerskennis van Veilig Verkeer Nederland zit je in een ochtend- en/of middagprogramma. In de ochtend vertelt een instructeur je over de nieuwste verkeersregels en de laatste ontwikkelingen van het verkeer.

Zo is de beleving van het autorijden nagebootst in de rijsimulator. Ook test je hoe jij ervoor staat na een (paar) biertjes met de alcoholbril. Tot slot doe je de reactietest.

De cursus is voor alle Ermeloërs die in het bezit zijn van een rijbewijs. De opfriscursus is op dinsdag 10 november van 10:00 uur tot 12:00 uur. De locatie dit jaar is Theater Stroud, Brinkstraat 91 in Putten. Het ochtendprogramma kost 5,00 euro per persoon. Wil je ook het middagprogramma volgen? Dan betaal je 10,00 euro per persoon inclusief lunch.

Lijkt het jou leuk om zo’n verkeerstest te ondergaan? Meld je dan aan bij de heer M. van den Brink via telefoonnummer 06 290 68 243 of e-mail putten1955@icloud.com. Graag zo snel mogelijk aanmelden in verband met het inhuren van een rijsimulator.


Onze Ambassadeurs