Restaurant La Cubanita in Harderwijk

Geschreven door Redactie
Restaurant La Cubanita in Harderwijk

De horeca is helaas nog gesloten maar desondanks het gesloten is heb ik voor jou een restaurant uitgezocht die je heerlijk eten verzorgt namelijk restaurant La Cubanita. Je kan al bij hun afhalen en ze zijn druk bezig om bij meerdere vestegingen ook te kunnen laten bezorgen.

Ze bieden je overheerlijke tapasboxen voor een goede prijs en de service die ze je aanbieden is geweldig. Op hun website www.lacubanita.nl kun je hun uitgebreide menukaart zien en kan je je overheerlijke tapas box bestellen naar keuze. Zij serveren vegetarische, lactosevrij en glutenvrij gerechten dus er is voor iedereen wat om te kiezen.

De recensies over dit restaurant mogen er zeker zijn. 21 mensen hebben dit restaurant beoordeeld en daar is een gemiddelde uitgekomen van een 9,4. Veel klanten vertellen dat zij hier een geweldige service hebben aangeboden gekregen en dat het eten overheerlijk was en dat het voor herhaling vatbaar is. Dus als je nog een restaurant zoekt die overheerlijke tapasboxen maakt! Bestel dan je tapasboxen bij restaurant La Cubanita.


Onze Ambassadeurs