Speciale herfsttreatment bij Salon Zuiver in Harderwijk

Geschreven door Redactie
Speciale herfsttreatment bij Salon Zuiver in Harderwijk

Deze speciale herfstbehandeling draait om verzorgen, voeden en verstevigen. Om te beginnen wordt je gezicht gereinigd, daarna krijg je een coffee cream peeling. Hiermee worden alle dode huidcellen verwijderd waardoor je er weer op en top fris uitziet! 

Ook de lippen worden verzorgd met een speciale lemon lip scrub en de wenkbrauwen worden geëpileerd.

Daarna krijg je een heerlijk verzorgend lavendel masker en een massage van nek, schouders en decolleté. Je gezicht is weer helemaal verzorgd en jij komt even helemaal tot rust tijdens de massage, heerlijk toch! Om het af te maken krijg je een dag- en oogcrème. Na deze behandeling ben je weer helemaal opgefrist en klaar voor de koude wintermaanden!

Je kunt de herfsttreatment boeken tot en met 21 december 2020 en het kost maar 40,00 euro! Salon Zuiver laat weten of alle behandelingen doorgaan. Uiteraard neemt de salon de nodige hygiënische maatregelen. Ook vragen ze aan de klant om voorafgaand aan een afspraak de hygiëne maatregelen op de site te lezen en deze in acht te nemen. Wil je meer informatie of een afspraak maken? Kijk dan op de site van Salon Zuiver Harderwijk of bel naar 06 17387985


Onze Ambassadeurs