Sotto Wijnkelders & Proeflounge

Geschreven door Redactie
Sotto Wijnkelders & Proeflounge

Sotto is een prachtige locatie onder de grond. Een lounge met open haard, sfeervol meubilair en uitzicht op unieke wijnkluizen.

Prachtige feest, vergadering en private dining locatie.

Er is ook een keuken aanwezig dat is bestemd voor kookworkshops. Ook wijnworkshops en proeverijen zijn mogelijk. Sotto is een onderdeel van Wijnkoperij Agneau B.V. en is gevestigd in de kelder van Het Huis dat is gelegen aan de Stationsstraat 4 in Ermelo.

De sfeervolle wijnkelder biedt jou de juiste kans om in alle rust te kunnen vergaderen. De ruimte beschikt over diverse moderne apparatuur om je vergadering zo optimaal te laten verlopen. De ruimte is voorzien van moderne apparatuur zoals een flat screen TV, een multimedia pc en een audio-installatie zodat je over alle moderne middelen beschikt die nodig zijn voor het houden van een professionele presentatie.

De professionele Viking kookstudio biedt de gelegenheid tot het geven van kookworkshops. Ui de keuken van Sotto Lounge bereidt een chef-kok heerlijke buffetten, maaltijden, lunchen en diners die bezorgt kunnen worden door heel Nederland. Door de contacten met bekende en minder bekende wijnhuizen, kunnen zij je optimaal van dienst zijn bij het organiseren van een wijnproeverij!



Onze Ambassadeurs