Binnenstad opfleuren met nieuwe winkel Beer en Bo

Geschreven door Redactie
Binnenstad opfleuren met nieuwe winkel Beer en Bo

Na ruim een jaar is Beer en Bo, winkel voor tweedehands merkkleding, echt een begrip geworden in Harderwijk. Wie heeft er inmiddels niet gehoord van de kleurrijke, gezellige winkel in Stadsdennen waar je voor weinig geld prachtige merkkleding voor kinderen en dames koopt!

De winkel verhuizen naar de binnenstad is dan ook een logische stap: “Beer en Bo is helemaal klaar voor het centrum van Harderwijk!

Eigenaresse Berith vertelt: “Ik heb ongelofelijk veel zin in deze nieuwe uitdaging. Het pand in de Donkerstraat is twee keer zo groot en biedt allemaal fantastische mogelijkheden. Veel meer kleding natuurlijk. Maar we gaan ook nieuwe duurzame cadeautjes en bijzondere nieuwe kinderboeken verkopen. Daarnaast willen we aan onze grote koffietafel regelmatig workshops voor kinderen organiseren. Zodat de kids lekker kunnen knutselen terwijl de ouders even de winkelstraten afstruinen”.

De verhuizing naar de binnenstad is een opmerkelijke stap in deze voor winkeliers onzekere tijden. Er staat al ontzettend veel leeg in de Donkerstraat. Waarom niet gewoon veilig blijven zitten in Stadsdennen zou je zeggen. Berith: “Mijn contract liep hier af en ik dacht al langer na over een plekje in de binnenstad. Ik denk dat het centrum van Harderwijk winkels als Beer en Bo hard nodig heeft. De gezelligheid moet terugkeren en dat hoop ik met deze nieuwe winkel te bereiken. En natuurlijk hoop ik dat ik met mijn winkel andere ondernemers over de streep kan trekken zich ook in de Donkerstraat te vestigen.”

Met de stap naar de binnenstad wil Beer en Bo ook een stap maken in kwaliteit en originaliteit. “De kwaliteit van de kleding gaat nog verder omhoog. De meeste items zullen niet van nieuw te onderscheiden zijn. Maar ook in originaliteit zal Beer en Bo zich echt gaan onderscheiden van andere kledingwinkels. Berith: “Ik koop veel kleding in in landen als België, Frankrijk en Spanje. Dat maakt dat je echt iets koopt dat je niet in andere winkels ziet hangen. Vooral de kinderkleding is vaak echt uniek. Prachtige merken die we hier nauwelijks kennen en die normaal een fortuin kosten, kun je bij ons voor minder dan 1/3 van de nieuwprijs krijgen. En dan loopt je kind er echt bijzonder bij! Voor dames zal de vintage-hoek nieuw zijn in de Donkerstraat. “Een speciaal rek vol met bijzondere vintagevondsten voor een betaalbare prijs”. De echt unieke kostbare kleding komt aan het rek “Juweeltjes” te hangen. Dan gaat het echt om broeken die nieuw tegen de 250 euro kosten en andere kleding van topmerken. Daar betaal je wat meer voor, maar nog steeds een fractie van de nieuwprijs”. Samen met de unieke, duurzame cadeautjes en bijzondere kinderboeken, zal Beer en Bo dus een echte snuffelwinkel worden. “Het is de bedoeling dat je lekker een tijdje kunt rondlopen, je verwonderend aan zoveel moois, en dan met een blij gevoel weer naar buiten gaat”.

De komende weken zal er hard gewerkt worden om het oude pand van Actiesport om te toveren tot een hippe boetiek waar heel Harderwijk zich hopelijk thuis gaat voelen. Berith: “In de kerstvakantie zal de winkel in Stadsdennen haar deuren sluiten. Dan gaan we alles klaar maken voor de grote verhuizing. Eén januari krijg ik de sleutel van het nieuwe pand”. Wanneer de nieuwe winkel precies wordt geopend weet Berith nog niet. “Ik hoop ergens eind januari. Het zal in ieder geval met een leuke opening zijn waarmee we Beer en Bo in de binnenstad meteen goed op de kaart zetten!”



Onze Ambassadeurs