Sporten in Harderwijk

Geschreven door Redactie
Sporten in Harderwijk

Wie zou niet fit en gezond willen zijn met een minimale tijdsinspanning? Simpelweg geen tijd om te sporten? Wil je graag professioneel begeleid worden? Heb je überhaupt een hekel aan sporten of sportscholen in het algemeen of ken je iemand?

Bij Fitention in Harderwijk word je begeleid door personal trainers van de hoogste kwaliteit. Je sport maar 30 minuten per week en omkleden is niet nodig, want zweten gebeurt nauwelijks. Bij Fitention laten ze je sporten op een wetenschappelijk verantwoorde manier. Ben je maar een beperkte tijd beschikbaar per week maar wil je toch graag sporten? Neem dan direct contact op met Fitention in Harderwijk voor een gratis proefles!


Tijdens het trainen worden alle grote spiergroepen van het lichaam aangesproken zodat het lichaam in zijn geheel veel sterker wordt. Het lichaam raakt hierdoor veel beter in balans en de ervaring leert dat hierdoor het aantal lichamelijke klachten (met de nadruk op lage rug-, nek- en schouderklachten) enorm afnemen of zelfs voorgoed verdwijnen. 



Onze Ambassadeurs