Flevoland provincie met grootste stijging huizenprijzen

Geschreven door Redactie

De huizenprijzen in Flevoland zijn afgelopen jaar met bijna 12 procent gestegen ten opzichte van een jaar eerder. Daarmee is Flevoland de provincie met de grootste stijging. Dat meldt De Telegraaf op basis van cijfers van financieel technologiebedrijf Ortec Finance.

In heel Nederland stegen de huizenprijzen, gemiddeld met 9,8 procent. In Flevoland was dat 11,8 procent. In Lelystad en Almere stegen de huizenprijzen met ruim 12 procent. Ook Dronten zit ruim boven het landelijk gemiddelde met bijna 12 procent.

Noordoostpolder zit ook boven het landelijk gemiddelde met een prijsstijging van ruim 10 procent. Urk en Zeewolde halen het gemiddelde iets naar beneden, zij zitten met 9,7 procent net iets onder het landelijk gemiddelde. De verwachting is dat huizenprijzen in 2021 opnieuw gaan stijgen.Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?