Goedkope rijbewijskeuring in Ermelo

Geschreven door Redactie

Heb je een keuring nodig voor verlenging van je rijbewijs? Hiervoor kan je nu terecht bij Goedkope Keuringen.

Op 8 en 22 februari en 8 en 22 maart zijn zij aanwezig in Ermelo in  Dienstencentrum de Baanveger, Ijsbaanweg 45 in Ermelo.

Voor een afspraak bel je naar het landelijke afsprakenbureau: 085 - 48 83 616. Of ga naar de website www.goedkopekeuringen.nl.

Het is niet mogelijk om rechtstreeks bij de locatie een afspraak te maken. De tarieven voor de keuringen zijn inclusief BTW. Leden van CNV, ouderenbonden en thuiszorgorganisaties krijgen 5,00 euro korting op de medische 75+ keuringen voor het B/E rijbewijs.

Voordat je naar de keuring gaat, moet je eerst een Gezondheidsverklaring kopen. Dit is verkrijgbaar bij de gemeente en via de website mijn.cbr.nl. Hier moet je inloggen met je DigiD. De verwerking en beoordeling door het CBR kan meerdere maanden in beslag nemen. Advies is om ruim van tevoren een afspraak te maken voor de keuring.


Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?