'Dit jaar opening van Medisch Centrum in Zeewolde'

Geschreven door Redactie

Almeerder Andert van Steenoven van Fysiotherapie Medisch Centrum Zeewolde opent dit jaar jaar een nieuw Medisch Centrum in Zeewolde. In samenwerking met huisartsen Mirjam Knies, Monique Bongers en Audrey Pereira uit Zeewolde openen zij Medisch Centrum Waterland.

Dinsdag 10 november gingen de eerste palen de grond in. Het Medisch Centrum krijgt haar ligging in het centrum van Zeewolde, achter de Albert Heijn. In het Medisch Centrum zal ruimte komen voor verschillende vormen van fysiotherapie waarbij een ruime oefenzaal zit en twee kleedkamers.

Patiënten krijgen zelfs de mogelijkheid om na de behandeling van (sport) fysiotherapie te kunnen douchen. Medisch Centrum Waterland krijgt tevens een apotheek, Coloriet Thuiszorg, een podoloog, diëtisten, psychologen, een buitenpoli en een afdeling van Ziekenhuis St. Jansdal waar ruimte is voor röntgenfotografie. Mogelijk komt er ook een prikpost van het ziekenhuis.

“De palen zitten in de grond, de graafwerkzaamheden zijn begonnen!”, vertelt Andert van Steenoven trots. “Fantastisch wat we voor elkaar hebben gekregen met verschillende partijen om topkwaliteit zorg te kunnen gaan leveren in Zeewolde”. Naar verwachting opent Medisch Centrum Waterland in het derde kwartaal van 2021.


Onze Ambassadeurs