Een inspirerende uitzending voor jong en oud

Geschreven door Redactie
Een inspirerende uitzending voor jong en oud

Na het succes van het Kerst Event afgelopen december, organiseren de kerken van Harderwijk en Hierden in samenwerking met Stichting Echo: PaseninHarderwijk.nl #ikbenervoorje

Een inspirerende uitzending voor jong en oud, kerkelijk en niet-kerkelijk. Natuurlijk met muziek, maar ook het verhaal van een timmerman die een levensgroot kruis maakt, een boodschap van Martin Brand over het echte paasverhaal uit de Bijbel en nog meer. Een samensmelting van de jaarlijkse Paaszang in de haven van Harderwijk, The Passion  en het online Kerst Event.

Een feest verbindt. Of het nu gaat om een verjaardag, koningsdag of een christelijke feestdag zoals Pasen. Het brengt mensen bij elkaar, inspireert en brengt vreugde. Maar bij elkaar komen om te vieren is nog even niet mogelijk. Des te belangrijker is het dat we online events organiseren waardoor we toch een beetje met elkaar verbonden zijn. Vanuit die gedachte is ook het Paas Event ontstaan, georganiseerd door de verschillende kerken uit Harderwijk en Hierden.
 
Maar kijk niet alleen, voor zover de maatregelen het toestaan, nodig je buren, collega’s, vrienden of familie uit om samen te kijken. Wees er voor elkaar, want ook Paseninharderwijk.nl vier je samen.
 
Wat? Online Paas Event Paseninharderwijk.nl
Wanneer? 1e paasdag 4 april 2021 om 14:30 en 20:00    
Waar? Paseninharderwijk.nl en HK13.TV
 

Onze Ambassadeurs