Livestream bijeenkomst over natuur en recreatie Hulshorster-Beekhuizerzand

Geschreven door Redactie

Op maandag 17 mei van 19.00 uur tot 20.00 uur organiseert de provincie Gelderland voor inwoners uit Harderwijk en Nunspeet een 'livestream' over natuur en recreatie in de gebieden Hulshorsterzand en Beekhuizerzand.

Daarvoor ben jij uitgenodigd, iedereen mag aanwezig zijn.

Steeds meer mensen ontdekken het stuk prachtige natuur wat de Veluwe ons te bieden heeft. Maar dit heeft ook een keerzijde omdat voor de planten en de dieren die er leven het leven steeds moeilijker gemaakt wordt en dit door de recreatie in het gebied. Op sommige plekken worden dieren en de planten beschermd omdat de dieren zich in een klein gebied terugtrekken. Dit jaar werken provincie, gemeenten, grondeigenaren en recreatieondernemers aan een passende oplossing. Recreatie en het leven van de dieren apart! Wees bij de livestream en stel jouw vragen.Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?