Nature Connection Circles

Geschreven door Redactie
Nature Connection Circles

Leer omgaan met de uitdagingen van deze nieuwe wereld.

Nature Connection Circles om te delen, elkaar te inspireren en nieuwe vrienden te maken. Maandelijkse Nature Connection Circles met Kat Novotna, gecertificeerde Forest Therapy Guide en Trainer en oprichter van Way Back Home en EcoNIDRA. In deze gratis sessie maken we contact, leren we elkaar kennen en delen we onze best practices over de natuur, verbinding met de natuur, bosbaden/ Shinrin-yoku, zelfzorg, omgaan met de uitdagingen van deze nieuwe wereld, en zo ongeveer alles dat komt op. We zullen elkaar inspireren, delen en nieuwe vrienden maken.

Er zal ruimte zijn voor Q&A over Shinrin-yoku, op afstand begeleide wandelingen, de ANFT Forest Therapy Guide-trainingen, EcoNIDRA™, de EcoNIDRA™ Teacher Training en meer.
Iedereen is welkom om mee te doen. Je kunt lid worden van een of twee kringen of maandelijks, elke 4e maandag van de maand om 18:00 uur/ 17:00 uur/ 9:00 uur en 12:00 uur. Nadat je jouw ticket hebt ontvangen, ontvang je een dag voor de sessie een link om deel te nemen. Kijk voor meer op: https://bit.ly/3qx5sfR

Onze Ambassadeurs