Hans en Grietje Pannenkoekenhuis

Geschreven door Redactie
Hans en Grietje Pannenkoekenhuis

Te midden van het prachtige Flevolands polderlandschap, in de “achtertuin” van Amsterdam, is een betoverend sprookje te vinden!

Het Hans & Grietje Pannenkoekenhuis en speelpark ligt in het prachtige Zeewolde, vlak naast de Veluwe en is makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg.

Sprookjes worden werkelijkheid en je stoutste dromen komen uit in het meest magische pannenkoekenrestaurant van Nederland. Bewegende vloeren, betoverde plafonds en “zwevende” tafels; jij zet alles zelf in beweging! Ga met één van de indoor- glijbanen naar de grote speelkelder of kies uit de kleinere speelruimtes die in het restaurant te vinden zijn. Zet de wereld op zijn kop in de Groninger-kamer, waan je een prinses in de Bling-Bling zaal, tover jezelf een paar jaar jonger met de Tijdmachine of doe een dansje als de heks speelt op het grote Heksenorgel!

Liever buiten spelen? Dat kan ook! Er zijn trampolines en springkussens, van klein tot heel groot! Het Schommelplein zorgt voor uren schommelplezier, waarna je even rustig kunt bijkomen in de Hooiberg. Speel het sprookje van Hans & Grietje zelf na in het “echte” snoephuisje, race rond op het Skeltercircuit met tankstation, ophaalbrug en échte wasstraat, of waan je de koning(in) van Hans & Grietje in de Grote Snoeptoren!

https://www.hansengrietjezeewolde.nl/



Onze Ambassadeurs